Kommende samspill vårsemester 2024:

April: 2, 16, 23, 30
Mai: 7, 14, 28
Juni: 4, 11


Konserter 2024:

- 1. Mai: 80-årskonsert Blussuvoll skole, Aulaen, kl 14.00

- 17. Mai: Tradisjonelt 17.Mai program med spilling ved sykehjem på ettermiddagen


Øvrige aktiviteter 2024:

- Samkonsert med Laat, Inderøy 8. og 9. Juni (ikke bekreftet)

- Korpstur til Hitra 15. og 16. Juni med konsert/spilling i Fillan sentrum med Strand SeniorBrass og konsert på Hopsjøbrygga


Seminar 2024: 26. og 27. Oktober ???

Vårprogram 2024 (revidert)

  Om BSV:  Ideen med å starte Berg og Singsaker Veterankorps dukket opp i forbindelse med Berg og Singsaker Skolekorps sitt 50 års jubileum. Under jubileet til skolekorpset ble det bestemt å om mulig "hente frem" noen veteraner til å gjøre en kort spilleopptreden under jubileumskonserten i Frimurerlogen. Dette ble vellykket og vi hadde med flere fra det "første" nystartede korpset fra 1952. Disse og flere av de "yngre" veteranene syntes det manglet et alternativt korps i nærmiljøet for voksne som ikke har tid til å satse fullt så aktivt og seriøst som de fleste korpsene for voksne gjør. Mange har en travel hverdag og har ikke mulighet til å delta på alle samspill. Berg og Singsaker Veterankorps (BSV) ble etter samråd med skolekorpsdirigent (Stein Jacobsen) startet i mars 2003. BSV har vokst kraftig og i dag er det også mange uten direkte tilknytning til Berg eller Singsaker i korpset..
     
Rekruttering:
Lyst til å bli med i BSV? Ta kontakt med korpset på styret@veterankorps.net  ....og nei, vi har ikke prøvespilling :)  Stikk innom oss på samspill så ser du raskt at her vil du trives (se samspillplanen litt lengre opp på denne siden).   
  er det 41 medlemmer i Berg og Singsaker veterankorps inkl. 5 i permisjon.

VI HAR VÆRT PÅ NRK P1 - Norgesglasset. I 2003, rett etter oppstarten av veterankorpset gjorde en av våre barytonister, Per Arne Larssen, en fin figur da han innimellom musikkslagene ble intervjuet. Berg og Singsaker Veterankorps takker NRK for tillatelse til å bringe musikkopptaket og intervjuet fra NRK P1 og Norgesglasset til deg over internett.

Julekonserten 2015 med gjester, koret ØremaZZørene. Foto: Thor Nielsen